Weekblad Dongen 6 mei

Fotoclub Dongen online…….

We hadden stiekem gehoopt dat er bij de laatste persconferentie wat toezeggingen kwamen voor verenigingen, maar het bleek jammer genoeg valse hoop. We moeten dus toch nog maar even volhouden en uitzien naar de eerstvolgende toespraak van Rutte en de Jong.

Deze week weer een nieuwe foto uit de online-inlevering van woensdag 21 april. De foto met als titel “Winderig wàr” is van Stan van Dongen. Hij is een fervent natuurfotograaf en ligt dan ook regelmatig op zijn buik in het gras of zoals hier in het zand. De foto laat heel duidelijk de zandstructuur zien, kleine rimpeltjes gevormd door de wind. Er zit een fraai lijnenspel in van rechtsonder naar linksboven. Een opvallend aandachtspunt is het kleine zwarte heuveltje bovenin. Je wordt daar door alle invoerende lijnen naar toegetrokken. Als je de foto van dichterbij zou kunnen zien, ontdek je slechts één klein grassprietje in het zand. Wel erg minimalistisch toch!

De kleurstelling in deze foto is ook prachtig door de geel-bruine tinten.

We weten zeker dat we nog menig fraai fotowerk van hem kunnen zien.

Tot volgende week…

Wil je meer weten over onze fotoclub? Neem dan contact met mij op:

Henk van Roode, 06-22153031.