Dongens weekblad week 46

Foto van de week (foto van Bert Verheijden)

Beste fotovrienden,

De zomermaanden liggen al weer ver achter ons en de herfst heeft zich inmiddels al ruim voldoende aangemeld. Sommigen verheerlijken dit seizoen vanwege de prachtige natuur, de gezellige langere avonden en de overheerlijke herfstgerechten, maar voor anderen (waaronder ik in eider geval ook) kan de lente niet snel genoeg komen.

Sinds april brengen we wekelijks een foto van een clublid onder de aandacht van jullie. Eerst onder de noemer “Fotoclub Dongen online…” en later in de rubriek “Foto van de Week”. Bij deze foto staat dan een redelijk uitgebreid verhaal over de betreffende foto: wie is de maker, waar is de foto gemaakt, wat is er zo bijzonder aan deze foto en eventueel nog wat over de toegepaste techniek.

Deze week wil ik het eens een keertje omdraaien. Ik wil aan jullie eens vragen wat je van de foto van de week vindt. De foto “Herfst in het bos” is van Bert Verheijden.

Je kunt je reacties sturen naar mij toesturen en ik zorg ervoor dat de maker van de foto ze vervolgens ook kan lezen. Later zal ik deze reacties op onze website bij de foto plaatsen. Jullie kunnen dit dan bekijken op: www.fotoclubdongen.nl

Hopelijk komen er veel reacties binnen.

Tot volgende week.

Bent U geïnteresseerd? Neem contact op met Henk van Roode: henkvanroode@ziggo.nl